Workshops, foredrag og andre aktiviteter

 

Foredrag på spansk om Málaga, 13. september 2019

Det Spanske Hus får besøg af Sara Quintero, som vil fortælle på spansk om sin hjemby, Málaga, en by som i mange år var noget overset og mest blev opfattet som et nødvendigt stop på vej til feriebyerne på Costa del Sol. Foredraget vil gøre det klart at denne sydspanske by er så meget mere end det. Sara arbejder til daglig med vejledning og information om mulighederne for sprogophold i Málaga, som har et stort udbud af sprogskoler der henvender sig til udlændinge. 

Foredraget er en chance for at høre talt spansk og træne din lytteforståelse, samtidig med at du lærer noget om en af Spaniens dejliste byer. Du kan blive klogere på Málagas spændende historie, på dens kulturliv, som er i rivende udvikling i disse år, på gastronomien, på nogle af de udfordringer som den hastigt voksende turisme giver, og så vil Sara fortælle om mulighederne for at lære spansk i Málaga. Hvis du har overvejet at tage et ophold på en sprogskole i Spanien, kan du få råd om hvordan du får mest ud af sådan et ophold. 

Det hele foregår på spansk. Sara vil tilstræbe at tale langsomt og tydeligt, og Susana og Flemming vil være med og kan oversætte hvis der er særligt komplicerede udtryk. Arrangementet er tænkt til kursister der går på vores niveau 4 og opefter. Hvis du er på lavere niveau og er interesseret i emnet, kan du godt deltage – så skal du bare være indstillet på ikke at få alle detaljer med.

Foredraget foregår i skolens lokaler i Borgergade 4, 4. th., fredag den 13. september,
og det kører to gange samme dag: 

kl. 11.00 – ca. 12.30, og
kl. 16.00 – ca. 17.30

Det er det samme foredrag på begge tidspunkter, så du kan vælge det tidspunkt der passer dig bedst.

Der kan være maks. 25 personer i lokalet, så det er de første 25 tilmeldte til hvert tidspunkt der får plads.

Det koster 100 kr. at deltage, og vi vil servere kaffe, te og småkager.

Tilmelding sker til Flemming eller Susana inde på skolen eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Betaling sker med MobilePay til 50421210 eller kontant.